Det kan være udfordrende at bo på sparsom plads, særligt når det kommer til indretning. Det er nemt at komme til at tænke på det som en begrænsning, men faktisk kan du også se det som en mulighed. Der er nemlig rigtig mange ting du kan gøre for at få en fed indretning, som samtidig sparer på pladsen. 

Der kan være mange fordele ved at have en lille bolig. Det er som oftest billigere i el og varme, og huslejen kan ligeledes være fordelagtig. Desuden er der noget hyggeligt over at bo småt, og man kan hurtigt få alle kvadratmeterne til at føles ekstra hjemlige. 

Imidlertid har det lille hjem også dets udfordringer, heriblandt indretningen. Man skal tænke sig godt om, så man er sikker på at udnytte kvadratmeterne så godt som muligt. I det følgende får du vores tips og tricks til, hvordan du kan gøre det i hjemmets forskellige rum. 

Sovesofaen redder dagen (og natten)  

Et næsten uundværligt møbel i den lille bolig er sovesofaen. En sovesofa er helt genial, fordi du får to møbler i ét – som altså stadig kan stå på et enkelt møbels plads. De smarte møbler fås i et hav af skønne udformninger, så du kan finde et produkt, der passer perfekt ind hos dig. Klik her og læs mere

Sovesofaen redder dagen i boliger med meget få rum. Hvis du sover i stuen, er det helt oplagt at investere i en seng, der samtidig kan bruges som sofa. Vi kan simpelthen ikke få armene ned over, hvor praktisk sovesofaen er på få kvadratmeter. 

Slå-ud-spisebordet 

Bordplader, der kan slås ned fra væggen, passer rigtig godt ind i indretningen på sparsom plads. Det gælder såmænd både for skrivebordet og spisebordet. Mange lejligheder har et lille eller smalt køkken, hvor det kan være udfordrende at finde plads til spisebordet. Her kan slå-ud-modellen altså være en rigtig god løsning, fordi du bare kan slå den ned igen, når du har spist. 

Hylder, hylder og atter hylder 

Hvis du endnu ikke har hylder på væggene, er tiden kommet til at revolutionere din opbevaring. Hylder er nemlig uhyre smarte i den lille bolig, hvor man ikke har meget gulvplads. Særligt hvis du har højt til loftet, er hylder helt perfekt, fordi du kan hænge dem i flere forskellige højder. På den måde finder du nemt opbevaringsplads til ting og sager, du ellers ville have sat i skabe. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.