Vi skal alle spare på vores udledning af CO2, og her er det helt oplagt at spare lidt på vores forbrug af kød. Det er nemlig via dette forbrug, at vi udleder store mængder CO2 til atmosfæren.

Og der er masser af gode rettet, hvor kød ikke fylder så meget. Man behøver ikke at være vegetar, for at være god ved klimaet. Det handler mere om det kødforbrug, og det er især de store oksebøffer og lammekød, som er de store klimasyndere.

Grisekød er ikke ligeså slemt, da grise ikke udleder nær den mængde CO2, som køer og får gør. Vi kan derfor vælge retter med gris og ellers begrænse vores kødforbrug, så hjælper vi klimaet. Og der findes masser af god mad med gris, det kan f.eks. være retter med pølser eller bacon.

En af de bedste retter med gris er svensk pølseret, som du kan se en opskrift hos Vielskermad. Der er desuden mange andre gode opskrifter på lækker mad, så lad dig inspirere af det store udvalg.

Skab hygge ved spisebordet

Når vi nu er ved at tale om mad, så skal der også hygge til. Vi danskere er nemlig verdensmestre i hygge, og her handler det både om den gode mad, men det handler ligeså meget om at skabe de rette rammer.

Dette gør man ved at have et hyggeligt og flot spisebord, hvor det er dejligt at sidde og spise og tale sammen. Noget af det hyggeligste man kan gøre er at vælge et rundt spisebord, de skaber nemlig en helt særlig og intim stemning.

Med et rundt spisebord kan alle tale med alle, og man sidder næsten lige langt fra alle. På denne måde er alle med i samtalen på en bedre måde, og det er med til at give den helt rette stemning ved bordet.

Skal du ud at købe et nyt spisebord, så overvej derfor et rundt et af slagsen. Det er faktisk også mere moderne end nogensinde, og flere og flere vælger denne løsning.

Vælg også nogle gode stole

Det er også vigtigt at sidde godt, hvorfor man skal have nogle gode stole til spisebordet. Det er nemlig dejligt at sidde ved bordet i lang tid og nyde maden og snakke, men kun hvis man samtidig sidder godt.

Stolene er derfor alfa og omega, når man prøver at skabe de rette rammer til maden. Der findes mange gode stole, så det er bare med at prøve nogle forskellige og finde ud af, hvad for nogle af dem, som man sidder godt i.

Og stilen skal selvfølgelig passe med bordet og stuen, så hold det hele lidt i samme stil. På denne måde får du et mere harmonisk udtryk i hele stuen, hvilket igen er med til at skabe hygge og ro og dermed de helt rette rammer. Eventuelt kan du købe stole og borde på samme tid, så plejer man at kunne få en god pris på det hele.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.