Her kan du læse meget mere om sandblæsning, og også få 3 uforpligtende tilbud på den bedste sandblæsning pris i 2019 til lige netop din opgave. Klik på linket nedenfor, udfyld formularen og 24-48 timer har du 3 tilbud på sandblæsning ved hånden. Det er gratis og helt uforpligtende (så du behøver ikke tage imod dem hvis det ikke er noget der falder i din smag)

KLIK HER FOR AT MODTAGE 3 TILBUD PÅ SANDLBÆSNING GRATIS OG UFORPLIGTENDE >>>

Sandblæsning er den ultimative forbehandling af dit hus

Der står rigtig mange huse og boliger rundt omkring i Danmark, som godt kunne trænge til noget kærlighed, både for at gøre dem smukkere, men også for at forbedre selve huset. I takt med at et hus bliver ældre, forfalder det langsomt men sikkert. Ældre huse har ringere vilkår for at holde på facadens udseende, da regn og blæst igennem flere år kan give et hus en rigtig hårdhændet behandling. Der er heldigvis råd for, hvordan du kan få din bolig til at tage sig godt ud på ny – for næsten ikke at sige bedre end nogensinde før. Sandblæsning er en overfladerensning af huset, hvilket er en god måde hvorpå du kan øge din boligs værdi. Du får en ny og flot facade i stedet for den gamle med alger, mos samt snavs og skidt, som i årevis har hobet sig op. Det bliver ligesom at få sig et helt nyt hus, når du kører ind i indkørslen. Desuden er det en investering, som også giver mening økonomisk, da en sandblæsning uden tvivl tilfører din bolig merværdi for potentielle købere.

Værd at vide om sandblæsning

En sandblæsning er kort sagt en metode, som man bruger til at rense samtlige overflader på din bolig, før du påbegynder en facaderenovering, maler ydermure eller andet. Der kan sidde gammel maling, skidt og løse ting, som ikke gavner dit hus rent udseendemæssigt, eller hvis du går med planer om at sælge. Hvis du drømmer om en facaderenovering, er det en rigtig god idé at få sandblæst dit hus da alle rester, skidt og snavs dermed fjernes før en pudsning af facaden eller malerarbejdet. Der vil typisk opstå unødige og særdeles skadelige komplikationer, hvis denne rengøring af facaden ikke er gjort ordentligt og tilstrækkeligt. Du er dermed på sikker grund, hvis du får gennemført en sandblæsning af huset, inden du kaster dig ud i diverse renoveringsprojekter.

Overlad sandblæsning til professionelle

Der er penge at spare ved at gøre det selv, men det kan bliver rigtig dyrt, hvis ikke det bliver udført korrekt første gang. Derfor anbefaler vi altid, at netop sandblæsning udføres af professionelle håndværkere, som er uddannet i dette. På den måde er du sikker på, at arbejdet bliver udført fuldstændig efter bogen med de rigtige og holdbare materialer, så du ikke pludselig står i en situation, hvor du skal lave det hele om, hvis du har gjort noget forkert. Det er teknisk arbejde, som kræver viden og erfaring. Begynder du at male eller pudse dine overflader, før du har fået lavet en professionel sandblæsning, vil du måske til din store ærgrelse opleve, at der er overflader, som ikke er plane, da der sidder rester under malingen. Netop her kan der opstå tilfælde, hvor malingen og pudsningen ikke holder som ønsket, hvilket kan blive rigtig dyrt. Gør det af den grund rigtigt første gang – få professionelle til at udføre sandblæsningen.

Hvornår i løbet af året bør du få en sandblæsning?

En sandblæsning kan faktisk udføres hele året rundt. Der er forskel på huse og deres stand, og det samme gælder materialerne, der anvendes til selve sandblæsningen. Overordnet set er der dog ikke noget, der bør forhindre dig i at få lavet en professionel sandblæsning om vinteren, hvis du pludselig opdager, at behovet er stort i løbet af de kolde måneder. Det skal hertil tilføjes, at du sagtens kan få sandblæst inden vinterens indtræden for derefter at lade huset stå til foråret og først her påbegynde din efterfølgende behandling – det værende maling eller pudsning.

Sandblæsning Pris – Hvad koster det?

Prisen for en effektiv sandblæsning varierer fra hus til hus. Mange firmaer udregner deres priser baseret på en kvadratmeterpris, men der kan være flere faktorer, der spiller ind, når en sådan vurdering foretages. Prisen pr. m2 vil ofte være mellem 25-45 kr. alt efter hvorvidt der er tale om en våd- eller tørsandblæsning. Forskellen ved de to sandblæsningstyper er groft sagt, at vådsandblæsning er tilsat vand, således at støvgenerne mindskes. Afgørende aspekter for prisen vil typisk være materialer, behov, omfanget, og hvor let tilgængelige dit hus’ overflader er. Prisen vil eksempelvis være højere, hvis der er mange buske og træer i vejen. Det vil yderligere gavne din pengepung, hvis du er ser på sandblæsningen som en del af din facaderenovering, som efterfølgende skal males eller pudses af. Her vil du kunne opnå rabat, hvis du får et firma til at udføre en samlet løsning. Vi anbefaler, som nævnt, altid at du får det gjort af professionelle, da det vil spare dig penge, og du får en sikkerhed og ikke mindst garanti for, at det er gjort korrekt. Du bør derfor indhente flere tilbud for derefter at se, hvilket firma der kan give dig den bedste pris på præcis det, du ønsker. [table id=6 /]

1 reply
  1. Mads says:

    Utrolig god læsning, der er mange der laver sandblæsning, så det er en rigtig god ide at indhente flere tilbud igennem denne portal. Lad være med at tage det første og bedste tilbud.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.