En flytning er for de fleste en hård proces at komme igennem. Det tager først og fremmest planlægning at få styr på en flytning og efterfølgende tager det meget tid at komme godt tilpas i den nye bolig. Men du kan heldigvis gøre meget, for at komme godt igennem din flytning – vi har samlet et par tips her.

Pak dine ting systematisk ned

Første tip til din flytning, handler om at pakke alle dine ting systematisk ned, når du skal pakke til flytningen. Det er vigtigt at have styr på, hvor du har hvilke ting, når du skal pakke ud og få styr på din nye bolig.

Du har garanteret en masse ting som skal pakkes i kasser og for at holde overblik over det, er det vigtigt at du begynder at pakke i god tid og ikke mindst pakker systematisk ned.

At pakke systematisk handler om at pakke de ting der hører til et rum i de samme kasser, så du hurtige kan pakke ud igen. Det er fx en god idé at have bestik, tallerkner og duge i de samme kasser, da det gør processen med at pakke ud nemmere. Hvis du mangler en flot dug til dit nye hjem, kan du finde et stort udvalg af damask duge på deres hjemmeside ved at klikke her.

Find hjælp til din flytning

Råd nummer til, hvordan du kommer godt igennem flytningen, handler om at finde hjælpe til din flytning udefra. Det kan enten være ved at få hjælp af familie og venner eller ved at alliere dig med et flyttefirma.

Hvis du har mange tunge møbler, der skal flyttes og evt. skal op og ned af trapper, er det en stor fordel at hyre et flyttefirma til opgaven. Ved at få hjælp fra et flyttefirma kommer der professionelle ud, der ved hvordan man skal håndtere tunge møbler, og dermed risikerer du ikke at du eller dine venner får problemer med ryggen. Du kan fx alliere dig med DMU-flyt, der har mange års erfaring som flyttefirma.

Hold et godt overblik over det praktiske

I forbindelse med en flytning er der selvfølgelig en del praktisk at holde styr på. Du skal fx melede flytningen til folkeregistret og fortælle venner og familie om at de nu kan finde dig på en ny adresse.

Ud over det er der meget praktisk under selve flytningen, herunder om du har fået den nye nøgle, om der er plads til at køre tæt på din nye bolig med en trailer og meget andet.

For at komme godt igennem flytteprocessen er det vigtigt at holde et godt overblik over de praktiske foranstaltninger, da det ellers kan tage meget energi under flytningen.

Få styr på salget af din gamle bolig

Vores sidste tip henvender sig til dig, der har en bolig, der skal sælges, når du skal flytte til din nye bolig. Mange finder deres nye drømmebolig før de har fået solgt den gamle, og her er det vigtigt at du får styr på salget af din gamle bolig for at komme god igennem flytningen.

Det er vigtigt at få styr på, hvordan du får solgt din gamle bolig, da det ellers kan ende med at tage meget tid, når du ellers skal koncentrere dig om at komme til rette i den nye bolig.

En måde at sætte gang i salget af din bolig er ved at kontakte en ejendomsmægler. Du har sikkert allerede en ejendomsmægler på opgaven, men hvis der ikke sker noget ved salget bør du overveje at finde en ny ejendomsmægler der måske har nogle andre platforme til at reklame på og dermed kan sætte mere skub i salget af din bolig.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.