parforholdet

I alle parforhold er der meget spænding og gnister i starten, og man har svært ved at holde fingrene væk fra hinanden. Men for mange forsvinder spændingen og gnisterne med tiden, fordi det ikke føles nyt længere, og alt bliver derefter mere rutinepræget. For mange parforhold er resultatet af dette, at deres sexliv bliver mindre aktivt, mens det i nogen tilfælde dør helt ud.

Hvis dit parforhold er kommet til dét punkt, er det meget vigtigt, at begge parter gør en aktiv indsats, fordi at holde liv i spændingen – og der er mange måder I kan gøre det på. I kan eksperimentere med sexlegetøj, spille rollespil, købe frækt undertøj osv.

Selv hvis du og din partner har et godt sexliv, kan det være sjovt og spændende at lave noget nyt engang imellem. Hvis I virkelig vil have gang i jeres sexliv, så er det en fantastisk idé, at gøre jeres soveværelse lidt mere sexet – så vil jeres lyster automatisk blive lidt mere tændte, når I går ind i soveværelset.

Her får du 2 bud på ting, der øjeblikkeligt vil transformere ethvert soveværelse til et erotisk legerum.

Sexgynger

En sexgynge kan virkelig tilføje en ekstra dimension til dit parforholds sexliv. Tænk på en gynge på en legeplads, men for voksne. Når man har sex på en gynge, kan man få en meget legesyg følelse, som netop tilføjer den dér ekstra dimension, som gør sex endnu bedre. Ved at have samleje på en sexgynge, vil dig og din partner også have mulighed for at prøve forskellige stillinger, I måske aldrig har prøvet før.

For nogen lyder det måske lidt voldsomt, at have en sexswinge hængende i soveværelset – specielt hvis man har børn, der kan finde på at gå ind på værelset. Heldigvis findes der flere forskellige sexgynger, hvoraf nogle er meget praktiske. Disse lidt mere praktiske sexgynger kan nemlig hænges op på en dør, eller et stativ, der følger med gyngen, og så kan man altid tage den ned og gemme den væk, når man er færdig med at bruge den. Hvis man dog vil gå all-in, så findes der også sexgynger, der er lidt mere robuste, og som monteres i loftet.

Store spejle

Den anden ting, der virkelig kan gøre soveværelset lidt sjovere for sexlivet, er at hænge store spejle op på væggene. Spejlene kan egentlig hænge hvor som helst på væggene, og endda på loftet. Idéen er, at du og din partner vil kunne se jer selv, mens I har sex. Dette kan også nemt tilføje en ekstra dimension til sexlivet, fordi I nu vil kunne se jer selv fra flere forskellige vinkler, som I slet ikke har prøvet før.

Her er der tale om helt almindelige spejle, og ikke nogle deciderede sex spejle. Så hvis I har gæster på besøg, og de skal have en rundvisning af huset, kan I bare være rolige. Når I kommer til soveværelset, kan I nemt fyre en uskyldig hvid løgn af, og sige, at I synes bare at de mange spejle får rummet til at virke lidt større.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.