Boligindretning er igen blevet et stort diskussionsemne, og det er da også diverse billeder af boligindretning, som for tiden hitter på de sociale medier. Her ser man oftere og oftere, at naturens elementer bliver budt velkommen inden døre. Det er med blandt andet grønne planter og elementer og møbler i både træ, sten og cement. Især træmøbler har altid været meget populære, og man ser nu en stigning i efterspørgslen på blandt andet plankeborde. Plankeborde findes i mange varianter som både spiseborde og sofaborde, så der er rig mulighed for at finde et bord, der passer til netop dit behov. De kan også være med til at skabe ro og hygge i både køkkenet og stuen. Her kan du se mere for en guide til at finde det helt rigtige sofabord.

Find det perfekte plankebord

Når det kommer til plankeborde, findes der et hav af forskellige modeller i forskellige slags træ. De kommer også i mange forskellige størrelser og prisklasser. Så hvordan finder man det helt perfekte plankebord? Først skal man overveje sin egen indretningsstil. Skal det være råt, minimalistisk eller feminint? Plankebordet kan være med til at skabe et helt unikt udtryk, hvis bare man vælger det rigtige. Her kan man blandt andet kigge på træsorten. Forskellige slags træ har forskellige farver og mønstre. Hvis man har andre træmøbler i rummet, hvor plankebordet skal stå, kan man prøve at finde et bord i samme sort, således at der skabes en sammenhæng. Man kan dog også blande forskellige træsorter for et mere originalt og personligt præg. Det er dog overvejelser, der skal tages med i betragtning på forhånd, da det vil gøre det nemmere at vælge det rette bord.

Udover træsorten er det vigtigt at tænke over, hvor stort plankebordet skal være. Hvis det skal bruges som spisebord, skal man finde ud af hvor mange siddepladser, man har brug for. Ligeledes hvis det skal bruges som sofabord, skal man finde ud af hvor stort eller småt, det må være. Se her for en guide til at finde det perfekte plankebord.

Hvor kan man købe plankeborde

Plankeborde kan efterhånden findes utallige steder, da der er rigtig stor efterspørgsel på dem. En mulighed hvis man ønsker at anskaffe sig et plankebord er, at man selv kan købe træ og bordben, og altså lave sit eget bord. Derved kan man selv bestemme, hvor stort bordet skal være, samt hvilken træsort man bruger og materialet og farven på benene. For mere information om hvordan man selv bygger et plankebord kan man klikke her. Man kan dog sagtens betale sig fra det og købe et bord i rigtig god kvalitet. Da plankeborde jo er lavet af træ, og vil ældes meget forskelligt, er mange af de borde man kan købe stadig unikke. Man kan undersøge på forskellige møbelforretningers hjemmesider hvorvidt de har plankeborde til salg, og der kan man også danne sig et overblik over de forskellige priser. En sidste mulighed er at kontakte en snedker, og se om man kan bestille et personligt plankebord hos dem, og derved stadig få sig et unikt bord.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.