forårsgarderobe

Nu begynder den danske sol så småt at komme frem, hvilket betyder at det snart et forår. Har du husket at købe lidt ind til din forårsgarderobe? Hvis ikke, så får du her lidt inspiration til 3 fede styles, som du bare må eje.

Tøj fra Sofie Schnoor

Sofie Schnoor er Danmarks svar på dronningen af både tøj til kvinder og sko. Hun har siden starten i 2001 altid lavet lækkert tøj til kvinder, hvor hun både kombinerer stil med komfort. Hun synes nemlig ikk at det skal være ubehageligt at have stilrent tøj på.

Vil du gerne se noget af alt det flotte tøj som Sofie Schnoor har designet? Så kan du på MollyogMy finde et kæmpe udvalg af hendes super stilrene tøj. Klik her for at se hele MollyogMys udvalg af tøj og sko fra Sofie Schnoor.

Lædertaske fra ADAX

Når nu du har fundet noget lækkert nyt tøj fra Sofie Schnoor, så er det tid til at du skal finde en taske som matcher. Dette års helt store hit, det er helt klart læder. Lædertasken er et klassisk hit, som aldrig går af mode og som holder i årtier.

Er du på udkig efter en flot lædertaske, så prøv at find en fra mærket ADAX. ADAX laver lædertasker i god kvalitet og i et smuk design. Det bedste af det hele er prisen, for når du finder en taske fra APAX, så skal du ikke slippe mere end 600-2.000 kr. for en lækker taske.

Sandaler fra Becksöndergaard

Den sidste ting du har behov for, for at du kan fuldende din nye forårsgarderobe, er et par lækre sandaler. Her vil du blive forelsket ved første blik, når du ser de flotte sandaler fra Becksöndergaard. De er simpelthen for fede! – Becksöndergaard er et dansk modebrand, som blev stiftet i 2003 af Lis Beck og Anna Søndergaard.

Brandet har siden da, leveret det ene sæt fede accessoires efter det andet, men nu har de toppet med ders nye sandaler.

Du kan både finde lædertasker fra ADAX, samt lækre sandaler fra Becksöndergaard på Helm.nu. Så hvis du er interesseret i at finde nogle af disse fede styles, så kan du klikke her for at besøge Helm.nu.

Her var et par ideer til hvordan du kan friske din forårsgarderobe lidt op, så nu er der kun tilbage at sige, god shoppetur, og vi ses ude i solen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.