Bor du i lejlighed, så kender du til konceptet med den larmende overbo. Bor du under børnefamilien med 3 børn, der jævnligt råber om kap og jævnligt tramper rundt? Eller er dine overboer en flok unge mænd, der altid holder fester hver torsdag? Hvem end din overbo er og hvordan end denne larmer, så er det ikke noget du er tvunget til at leve med. Du kan nemlig lydisolere dine lofter, så du slipper for irriterende støjgener fra overboen.

Installering af lydisolerende lofter

Hvis du ønsker at slippe for de ellers uundgåelige støjgener fra din overbo, er lydisolering af dine lofter løsningen for dig. Lydisolering af lofterne er faktisk et projekt som man godt selv kan give sig i kast med. På nettet kan du f.eks. se flere videoer fra eksperter og byggemarkeder, der guider dig til, hvordan du skal gøre og hvilke ting du skal være opmærksom på, når du installerer lofterne. Husk blot på, at en renovering kan være en hård omgang, der kræver kræfter, energi og overskud, så husk lige dine multivitaminpiller, når du gør-det-selv.
Er du alligevel ikke helt tryg ved selv at skulle i arbejdstøjet, er det også muligt at få en installatør til at installere loftet. Ofte kan dette tilkøbes samme sted som hvor du køber dine materialer.

Vælg de rigtige materialer

Når du skal lydisolere din lofter, er det meget vigtigt, at man bruger noget tid på at sætte sig ind i hvilke materialer, der vil være de mest fordelagtige at anvende til formålet. I langt de fleste tilfælde vil akustikpuds være det bedste materiale at anvende. Ved brug af dette får du et akustikloft uden synlige samlinger, som absorberer uønsket støj. Ved at isolere lydbølger kan akustikpuds formindske efterklangstiden og skabe et højt niveau af lydabsorption. Fadeceilings sælger disse materialer til lydisolerende lofter og har nogle af de bedste akustikløsninger på markedet.

Få forhandlet den rette pris i hus

Husk på, når det kommer til udgifter til byggematerialer, at det er værd at indhente flere tilbud idet der kan være penge at spare. Det kan betale sig at forhandle om prisen hvad end du kontakter udbyderen per telefon eller på mail. Hvis ikke du føler dig helt hjemme i det der med selvsikkert at forhandle om prisen, kan du hos BRO-kommunikation via deres hjemmeside og blog få tips og tricks til både den skriftlige og mundtlige kommunikation.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.