Vil du også gerne foretage flere miljøbeviste beslutninger, så kan du med fordel skifte din nuværende varmekilde ud med en luft til vand varmepumpe. Luft til vand varmepumpen er miljøbevidst og udnytter den naturlige energi der findes i luften til at opvarme dit hjem. Desuden reducerer den CO2 udslippet, og er en mulighed for at vælge en løsning med mere grøn energi. Luft til vand varmepumpen kan oveni også give dig årlige besparelser. Læs meget mere om fordelene ved en luft til vand varmepumpe lige her. 

Står du og overvejer om dit olie- eller naturgasfyr skal til at udskiftes, så bør du overveje fordelene ved en luft til vand varmepumpe. Der er en årsag til at så mange er begyndt at skifte til luft til vand varmepumper, og du kan også blive en af dem. Hvis du er miljøbevidst, er denne løsning nemlig en super mulighed for at investere i grøn energi, som er baseret på luft til vand energi. Denne varmepumpeteknologi er innovativ og udnytter naturens naturlige energikilder, i et forsøg på at skabe grønnere energi, til en billig pris for dig som forbruger samt mindske CO2 udslippet. 

Hvis du overvejer at skifte til en luft til vand varmepumpe, kan du med fordel læse med her, og blive meget klogere på hvad en luft til vand varmepumpe kan gøre for dig, hvilke fordele der er og hvordan den virker. 

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

Hvis du undrer dig over hvordan man kan udvinde energi fra luften, så får du en forklaring her. Det er faktisk en super smart og innovativ teknik, der kan fungere hele året, selvom at vejret i Danmark nogle måneder er koldt. Luft til vand varmepumpen, hedder som den gør fordi man udnytter den naturlige varmeenergi som findes i luften udenfor, udvinder den og overfører den til vand. 

Pumpen består af to forskellige dele, en udendørs og en indendørs del. Det er i den udendørs del det meste af teknologien sker, og her sidder en ventilator som suger luft ind. 

I luften er der varme, som kan udvindes til energi. Den energi der udvindes fra luften, overføres til en væske, der derfra opvarmer det vand som hele tiden cirkulerer rundt i dit varmesystem. Dit varmesystem kan bestå af radiatorer og gulvarme, som opvarmer dit hjem ved en gennemgående strøm af varmt vand som afgiver varme til rummet. Når vandet i radiatorerne har afgivet sin varme, cirkulerer det tilbage og bliver opvarmet på ny. Den indendørs del er primært til at styre systemet. 

Fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe

På grund af den innovative luft til vand teknologi, kan luft til vand varmepumpen give dig årlige besparelser i forhold til olie- og naturgasfyr. Desuden er den nem at installere og kan installeres på 1-2 dage af professionelle. Luft til vand varmepumpen, er en langtidsinvestering for dig, og tjener sig hurtigt ind. Derudover er den vedligeholdelsesfri og holder i lang tid. Som nævnt er den miljøvenlig og giver boligen en konstant varme hele året rundt. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *