sort sminkebord

Et elegant møbel som et sminkebord kan gøre meget for dit soveværelse. Så længe det holdes rent, pænt og ryddeligt, kan et sminkebord være et elegant møbel, der ikke nødvendigvis tjener nogen reel funktion.

Et sminkebord kan sagtens være dekorativt, men det er også praktisk, hvis du går med makeup i hverdagen. Læs her hvordan du elegant kan indrette med et sminkebord.

Find det rigtige sminkebord

Et sminkebord emmer af romantik og elegance, men det er ikke alle sminkeborde, der går til alle hjem.

Der er mange typer af sminkeborde, alt fra store og vintage til minimalistiske og komprimerede. For at finde den rigtige slags sminkebord til dig og dit hjem, skal du se på din indretningsstil og dine farvevalg – f.eks. vil et sort sminkebord være meget markant i et ellers lyst soveværelse.

Hvis du har meget makeup, kan du med fordel lede efter et sminkebord med mange skuffer, så du kan holde dig organiseret. Et sminkebord ser pænest ud, hvis det er ryddet eller kun har enkelte genstande, fx børster, som faste pladsholdere. Kunstige planter eller levende planter, de giver også dit sminkebord et ekstra pift.

Undgå så vidt som muligt rod på dit sminkebord og sørg for, at både spejl og plade er pudset af. Et sminkebord er en elegant måde at udtrykke diskret femininitet og elegance og vil med garanti pifte soveværelset op.

Et sminkebord kan sagtens fungere som pynt på soveværelset, en større dekoration sat for æstetik, og kan også se pæn ud i et gæsteværelse.

Indret resten af lokalet

Er man ikke det største ordensmenneske, så kan et sminkebord hurtigt blive en parkeringsplads for bøger, tøj og accessoires, der ikke har hjemme dér. Man kan let organisere sit rod med et glasskab. Her kan bøger udstilles ganske pænt, og med pæne kasser kan småting gemmes lidt ud af syne, til der er brug for dem igen. På den måde får man orden i sit hjem og undgår rod på sit skrivebord.

Anskaffer man sig et sminkebord er det vigtigt at se til, at farver og materialer passer sammen. Et sminkebord af lyst træ vil for eksempel ikke nødvendigvis gå godt ved siden af et gammelt vitrineskab i mørk eg, og ligeledes går et moderne, minimalistisk sminkebord ikke til rustikke møbler.

Hvis du aktivt bruger dit sminkebord, så bør du gøre klogt i at placere det, så du får bedst muligt lys. Kunstigt lys kan ofte fås inkorporeret i sminkebordsspejlet, men bedst er nu det naturlige. Det sagt, så kan det være en fordel at have en lampe stående ved sminkebordet, hvis der ikke er lys i spejlet.

Et sminkebord kan sagtens fuldende et sofistikeret look, hvis det tjener som fast plads for bøger, velholdte planter, en globus eller andre fine genstande. En holder med pæne, rene pensler kan også få det til at fremstå som et nydeligt møbel, og man skal altså ikke være bange for, at et sminkebord skaber et udtryk af forfængelighed. Tværtimod kan det være en mulighed for at udtrykke unikhed og kreativitet på mere end én måde.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *