Hvis familien pludselig bliver forøget med en lille ny, kan der ske væsentlige forandringer på hjemmefronten. Små børn i boligen kan gøre, at man bliver nødt til at tænke væsentligt mere over, hvordan man indretter sit hjem, så det bliver sikkert for de små.

Sikkerhed og praktisk indretning er dog ikke ensbetydende med, at det ikke stadig kan se lækkert og stilet ud i dit hjem.

Det sikre valg til jer, der vil have pejs i hjem med børn

Et skrækscenarie for forældre kan være at have en pejs i huset, når der er små børn på færde. Heldigvis er der også en løsning til jer der ønsker pejs, selvom i har mindre børn.

I stedet for den klassiske gammeldags pejs, kan i vælge at erhverve jer en biopejs. Biopejse fås i alverdens størrelser og former til både vægophæng og stående. Dermed er det med mange biopejse muligt at placere dem, så de ikke er lettilgængelige for børn.

Om end du vælger at få installeret en biopejs i din væg eller få en på ben, kan de sættes i en sådan højde, at de ikke kan nås af de helt små.

Naturligvis skal man tage sine forholdsregler lige meget hvad, når man vælger at have pejs i et hus med børn. Selvom biopejse kan placeres i praktiske højder, er det stadig vigtigt at have en opmærksomhed på den åbne ild, og forklare børnene at de er farlige, når de er gamle nok til at forstå dette.

Baby-items der ikke er lig med rod

Når man får børn, bliver deres ting og sager ofte en dominerende ting af rummet. Dette hvad end der er tale om legetøj eller større møbler. Men heldigvis findes der en del du kan gøre, så baby- og børneting ikke blot bliver til irriterende rod, men også kan tage sig godt ud i hjemmet.

På denne side finder du et væld af forskellige legetæpper, der ikke nok med at være behagelige for barnet at ligge på, også kan pynte hjemme på stuegulvet. Udvalget er stort, hvad angår både farver, størrelser og kvaliteter.

Ydermere fås nogle af tæpperne i en praktisk pose, så de kan pakkes sammen og gemmes væk, eller så de let kan fragtes fra sted til sted, hvis man ønsker at have tæppet med sig.

Det praktiske designmøbel

Når man skal indrette et hjem med børn, er der nogle ting der er nice to have og og nogle ting der er need to have. En pejs er eksempelvis ikke et must, men det er derimod et møbel som en babystol.

Blot fordi det skal være praktisk, behøver du dog ikke at gå på kompromis med kvalitet og design. På kulturnet.dk finder du inspiration til lækre designmøbler, der kan pryde dit hjem – også selvom det skal være børne-relaterede møbler.

Du kan eksempelvis sagtens købe en lækker Trip Trap stol til banet, der kan se godt ud ved siden af en Arne Jakobsen Syver stol. Således slår du to fluer med et smæk, og får både lækkert design og kvalitet der holder.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.