Når du skal i gang med den store boligjagt, kan der være mange ting, du skal holde styr på. Man skal vide, om man har fat i den rigtige ejendomsmægler, og om ens bankrådgiver er der til at tilfredsstille ens krav så godt som muligt. Disse to parter kan eksempelvis godt have deres egne interesser in mente, og derfor kan du ikke altid være sikker på, at du får stillet dine interesser bedst muligt.

De forskellige parter har jo forskellige interesser selv, og vil også gerne gøre noget godt for deres eget arbejde og tjene nogle penge. Med en boligadvokat er du sikker på, at du får en person, der med et objektivt synspunkt kan sikre dig den bedst mulige handel. Dermed undgår du også usikkerheder og mangler på nogle aftaler, når du hyrer en boligadvokat.

En boligadvokat klarer det bøvlede arbejde

Det smarte ved at samarbejde med en boligadvokat, når man skal købe ny ejendom, er, personen har styr på de ting, der skal være i orden, når man skal købe en bolig. En boligadvokat kan samtidigt klare en masse forskellige opgaver, som du måske ikke selv lige ville have det største overblik over.

Der findes som sagt masser af forskellige opgaver, en advokat kan klare for dig. Først og fremmest kan en advokat hjælpe dig med at finde den helt rette rådgiver, der kan give dig den bedste vejledning med dit boligkøb. En advokat vil også sikre validiteten i dit køb ved at skaffe alle nødvendige dokumenter til dig og gennemlæse dem for dig.

Derudover kan advokaten også være behjælpelig med at læse købsaftalen igennem for dig og rådgive dig, så du ikke risikerer at skrive under på noget, du ikke kan stå inde for. Advokaten vil altså gennemgå forskellige ting med dig som eksempelvis byder, hæftelser og servitutter.

Når du skal købe bolig, er der også nogle lokale forhold, der skal være i orden. Eksempelvis er det en god idé at vide, hvilke muligheder der er i nærheden af boligen. Derudover er det også vigtigt at tjekke forureningsniveauet i området.

Sørg også for at have tjek på interiør og have

Er der en have til boligen, skal man også sikre sig, at den er i orden. Der kan dog være tilfælde, hvor man ikke har noget imod det og hvor det ikke er en del af kontrakten. Det kan være, at hækkene ikke er klippet helt til, men i sådanne tilfælde kan man anskaffe sig en billig hækkeklipper, så havearbejdet kan klares.

Er boligen indrettet med møbler, kan det være, at der lige skal være styr på, hvad og hvordan man betaler for disse ting. Er stuen eksempelvis udstyret med en daybed, så kan din boligadvokat sikre sig, hvor meget sådan et møbel skal fylde i købsaftalen.

Nu tænker du måske, at du godt selv kan have styr på alle disse ting, og det er der også mange der kan. Men det er altid en god idé at være på den sikre side med en boligadvokat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.