perfekte sengebord

Er der noget man ikke kan leve uden, så er det et sengebord. Dette lille og næsten ubetydelige møbel, der i virkeligheden er alt andet end ubetydeligt. For hvem kan undvære et godt sted at stille sengelampen, vandglasset til natten eller skålen med popcorn når der skal hygges og ses film på en grå og regnfuld efterårsdag? Selvfølgelig kan man klare sig med en taburet eller oldemors gamle stol, der alligevel bare stod og samlede støv på loftet, men hvorfor ikke anskaffe sig et helt rigtigt sengebord, når nu der findes så mange forskellige slags.
Mange senge har deres egne, tilhørende borde der er designet til at passe til sengen, og som måske endda følger med, når man køber den. Men ligeså ofte er sengebordet noget man går ud og køber separat, og her er det så, at man med lidt søgen sagtens kan finde lige præcis det der passer perfekt i ens hjem.

Et sengebord har mange funktioner

Udover de mest indlysende funktioner, som for eksempel at være der hvor man stiller sin vågelampe eller lægger sin bog når man ikke kan holde øjnene åbne længere, kan sengebordet bruges til et hav af andre ting. Man kan have en lille kurv stående, med forskellige småting det kan være rart at have inden for rækkevidde om natten. Det kunne for eksempel være lommetørklæder, en læbepomade eller en håndcreme. Og naturligvis mobilen. Hvis bordet er stort nok, kan man også få plads til fotorammer eller en vase med en smuk, frisk buket blomster. Måske har man lyst til at have et par stearinlys stående eller en holder til røgelsespinde.
Hvis man vælger en model med skab eller skuffe, bliver det muligt at have et helt lager af natlæsning lige ved hånden. Det kan jo være ganske lækkert og praktisk, hvis man ikke har lyst til at rejse sig igen for at finde en ny bog, når man først har lagt sig. Eller måske er man typen der hellere vil fylde en skuffe med kiks eller bolsjer, så der altid er noget tilgængeligt hvis lækkersulten melder sig midt om natten. Eller måske du tager perikon inden du skal sove. Uanset hvad, så giver et møbel med ekstra plads, nogle ekstra indretningsmuligheder.

Sådan vælger du det rigtige sengebord

Det kan måske virke som en no-brainer at vælge det rigtige sengebord, men i virkeligheden kan der være mange flere ting at tænke på, end man lige først tror. Udover at sengebordet har en helt lavpraktisk funktion, så spiller det faktisk også en rolle i indretningen af ens soveværelse. Rummet kan nemlig komme til at se meget forskelligt ud, afhængigt af hvilken type sengebord man indretter sig med. Læs meget mere om sengeborde her. En basal ting man kan overveje, er om man mest er på udkig efter et opbevaringsmøbel eller en dekorativ tilføjelse til rummet. Hvis det primært er stilen som er det vigtige for én, handler det især om at tænke sit sengebord ind i resten af rummets design, så bordet hverken bliver for fremtrædende eller for uanseeligt.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.