hjemmeferie

Der er ikke noget at sige til, at det kan være svært at vælge imellem at holde ferie hjemme i Danmark eller sydpå. Både udlandet og herhjemme byder på mange smukke steder, fede oplevelser og lækker mad. Valget er virkeligt svært!

Bliv derfor her præsenteret for både fordele og ulemper ved at holde ferie hjemme eller sydpå. Forhåbentligt bliver du bedre rustet til at vælge, hvor du vil holde din ferie henne næste gang!

De mange fordele ved at holde ferie hjemme

Ingen tvivl om at Danmark er et dejligt sted at holde ferie. Med lækker mad, smuk natur, kilometervis af strande og – for det meste – behagelige temperaturer, er Danmark et godt sted at opholde sig om sommeren. Danmark kan derfor sagtens hamle op med de varmere feriedestinationer, når det kommer til at få holdt en god ferie.

Udover den smukke natur og de mange oplevelser, Danmark byder på, er der også andre fordele ved at vælge at holde ferien herhjemme. Gør man nemlig det, vil man være ekstra god ved både klimaet og miljøet. CO2 udledningen for en hel flyrejse bliver sparet ved at holde ferie hjemme, og det er bestemt værd at nævne som en stor fordel! Derudover er det også billigere at holde sin ferie hjemme end at skulle ud og betale for et dyrt ferieophold.

Fordelene ved at holde ferien sydpå

Sommer og sol er desværre ikke altid noget, man er garanteret i Danmark. Med en ferie sydpå er det dog lige før, at man kan få en garanti på dette. Ofte er der lagt op til total afslappelse ved at tage mod de sydlige himmelstrøg på ferie. Lykkedes det at finde en afbudsrejse der er for god til at stå for, er det oven i købet også billigt at komme af sted.

God mad, masser af feriehygge og afslapning er, hvad der vil stå på menuen på en ferie sydpå. Dette er bestemt heller ikke dårligt!

Ulemperne ved at holde ferie i Danmark

Der er mange fordele ved at holde ferie i Danmark, men man kommer heller ikke udenom ulemperne. Holdes ferien i Danmark er man ikke garanteret solrigt vejr, da sommeren ofte kan være præget af byger.

Er man ikke vant til at holde ferie i Danmark, kan det også godt være lidt af en omvæltning. Maden og badevandstemperatuen er ikke den samme som i landene længere sydpå, men det kan selvfølgelig også have sin charme.

Der er også ulemper ved at tage sydpå

At tage sydpå i blandt andet juli er for manges vedkommende ensbetydende med ferie. Der er dog også ulemper ved dette. Ofte kan det blive ulideligt varmt at være sydpå som en uvant dansker. Rejser man langt væk på ferie kan der opstå en nødssituation, man har svært ved at komme tilbage til igen.

Flyveturen derned er derudover heller ikke så velset i disse klimabevidste dage, og man kan hurtigt komme til at ærgres over at bruge så mange penge på et ophold.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.