De faste udgifter hver måned løber hurtigt op. En måde at få mere luft i økonomien til at renovere og optimere hjemmet, er ved at skifte bilen ud. Der er nemlig kommet en del andre og smarte transport-alternativer, særligt hvis man bor i byen.

Der er flere måder at få plads i økonomien til forskellige boligprojekter. En stor post er dog bilen. Derfor kan man overveje, om der egentlig er andre billigere og smartere alternativer til en bil. Hvis man bor i byen, kan det fx være det populære el-løbehjul. Der er mange fordele ved et elektrisk løbehjul. Et el-løbehjul skal som udgangspunkt ikke registreres. Det kan dog være, at det ændrer sig, så det skal man være opmærksom på i fremtiden.

 

Super nemt at komme rundt

Et el-løbehjul er meget billigere end en bil. Det er dog ikke den eneste fordel. Der er mange penge at spare på afgifter, benzin osv. Penge, som du kan bruge på boligen i stedet. Derudover er det faktisk en rigtig smart måde at komme hurtigt og nemt rundt i byen. De er nemlig super nemme at manøvrere rundt med, da de er meget lette.

Selvom du kører på cykelstien, og følger de samme regler som cyklister, så går det væsentligt hurtigere. Du kommer altså meget nemmere fra A til B end på enten cykel eller i bil. Mange løbehjul kan nemlig køre op til 20 km/t, og kvalitetsløbehjul har en forventet rækkevidde på op til 20 km på én opladning. Så bliver det ikke nemmere!

Råd til nye lamper 

Hvis man gerne vil have flere penge til boligen, er det en god idé at kigge på sit budget. Det kan være, det er bilen, der skal skiftes ud. Det kan også være meget andet, der i stedet kan skæres fra i budgettet. Så får du råd til nye lamper.  

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.