gamer

Hvis din teenager er gamer med stor G, så ved du godt i forvejen at E-sport vinder mere og mere frem i disse tider. Særligt Counter Strike, er en af de mest populære spil her i Danmark. En af grundene hertil må tillægges at Danmark igennem de seneste år har haft et af verdens bedste hold.

Men selvom du eller din teenager ikke spiller på samme niveau som de professionelle, uanset om det er FIFI, Counter Strike, League of Legends, DoTa eller noget helt andet, så vil der stadig blive brugt mange timer i computerstolen ved skrivebordet. Derfor er det vigtigt at have de helt rigtige møbler.

Udover computerspil findes der også diverse konsoller og tilhørende spil, og flere computerspil kan ligeledes spilles på konsoller.

Kig på rummet når du vælger skrivebordet

Når du skal vælge skrivebordet, er det vigtigt at kigge på rummet, i forhold til størrelsen af rummet, hvor mange andre møbler der ellers skal være der og hvor vinduet er – med hensyn til om der kommer sol på skærmen. Hvilket vil være et irritationsmoment for den som sidder og spiller.

Derfor kan skrivebordet med fordel placeres på samme væg hvor der er vinduer, ellers så er det vigtigste at tage højde for at når solen skinner ind, at den ikke rammer direkte ind i skærmen.
Et hjørneskrive bord udnytter pladsen som man måske ellers ikke ville få brugt godt, hvis der ikke er ledige hjørner i værelset grundet af garderobeskabe eller seng. Så vil bordet kræve at det står lige ud i rummet og derved optage mere plads, men er det et stort værelse kan bordet være med til at dele rummet på en naturlig måde.

Også når det gælder skærme..

Uanset om det drejer sig om computerstil eller konsolspil, så er det yderst vigtigt først at finde ud hvilken slags skærm der skal anvendes nu og om der er et ønske om at ændre på skærmen indenfor den kommende fremtid. Valget står i dag mellem fladskærme, både computerskærme men også fladskærms-tv bliver brugt som gamingsskærme, også projektor. Almindeligvis vil en gamer helst have mindst 2 fladskærmesat til computeren, eller til konsollen – særligt hvis der ofte bliver spillet multiplayer, således hver spiller kan få sin egen skærm. Projektoren kræver mere vægplads end skærmene, til gengæld fylder den næsten intet når den ikke bliver brugt, og billedstørrelsen kan nemt indstilles.
Dog er det mest ved konsolspil projektoren typisk bliver brugt.

Valget af skrivebordet

Når du har besluttet dig for om det skal være et hjørneskrivebord eller ej, så er det vigtigt at tage højde for hvor meget bordplads der er brug for. For at kunne spare på selve bredden af bordet, er det muligt at hænge skærme op på væggen bagved skrivebordet på bevægelse beslag, således der stadig er frihed til at dreje skærmende efter behov.
Dernæst gør du klogt i at købe et skrivebord der som minimum kan indstilles i højden, her vil et helt almindeligt skrivebord kunne imødekomme dette. Der findes gamerborde, som er lavet specifikt til gamere – de har større bordflader, således der er god plads til flere skærme, tastatur og mus – ligeledes har flere af dem indbygget kabelholdere og skjulere.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.