SteelSeries er et brand de fleste gamere kender. Om det handler om mus, keyboards eller headsets, har SteelSeries altid været en af de store drenge på markedet. Selvom SteelSeries ikke har et kæmpe udvalg af mus på deres hjemmeside, formår de stadig at vedligeholde deres relevans og kundebase. Firmaet kom ud med en mus ved navn “SteelSeries Rival” i 2011 og den mus er stadig betragtet som en af de mest ikoniske og revolutionerende mus nogensinde.

Vejen til toppen

Musen var en stor succes og er i dag betragtet som én af de mest revolutionerende mus nogensinde. Den har et ergonomisk design, der gør den behagelig at holde i hånden, og et avanceret sensor-system, der sikrer præcision og hastighed. Derudover kommer musen med 16 millioner farver og en masse forskellige indstillinger, så du kan tilpasse den til dine egne behov. Med en SteelSeries mus har du derfor en mus, du kan stole på – uanset hvilken type spil, du foretrækker.

En mus der kan alle typer spil

Musen er utroligt god til spil som CSGO, DOTA og League of Legends. Dette skyldes musens indbyggede sensor-system, der kan registrere hastigheder helt ned på 0.02 G – den højeste hastighedsindikation i markedet! Med en SteelSeries Rival får du altså et produkt af meget høj kvalitet, der giver dig mulighed for at levere de bedste resultater uanset om du har brug for hurtige eller langsomme bevægelser.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.