Mange af os kommer nemt til at fokusere på de synlige ting, når vi indretter vores bolig. Vi udvælger nøje møbler, vi vælger smukke billeder, og vi hænger gardiner op, som komplimenterer resten af indretningen. Men i hverdagen, der følger efter indretningen, finder vi ud af, at der er usynlige elementer, som vi ikke vil undvære. 

I den digitale tidsalder vi lever i, hvor mange af os arbejder hjemmefra, og børnene benytter onlineværktøjer til deres skolearbejde, kan vi ikke undvære internet. Vi bruger det hver eneste dag i både privat og arbejdsmæssig sammenhæng uden at tænke nærmere over det – medmindre det ikke virker. Derfor bør vi ikke glemme denne usynlige del af vores boligindretning. 

Sikkert internet i hele boligen 

Da vi bruger internet i så mange sammenhænge og på både telefoner, tablets og computere, fungerer det allerbedst med et trådløst netværk. Det er en fordel, hvis alle i familien kan logge på internettet, uanset hvilken enhed de benytter, og ligegyldigt om de sidder i stuen, i soveværelset eller måske i haven.  

Med et trådløst netværk følger også en grad af usikkerhed, og det er derfor en god idé at anskaffe sig en VPN-tjeneste. En VPN-forbindelse gør internettet sikkert, så uvedkommende ikke kan få fat i dine private filer eller dine fortrolige oplysninger som fx cpr.nr. og bankoplysninger. Du kan blive meget klogere på VPN på minip.  

Få det bedste ud af dine streamingtjenester 

VPN har også den fordel, at den fjerner geografiske begrænsninger. Det vil blandt andet sige, at du kan få adgang til indhold fra andre lande. Det kan være en fordel, hvis familien er en flittig bruger af forskellige streamingtjenester. Normalt vil streamingtjenesten registrere, hvilket land du logger på fra, og så vil indholdet begrænses ud fra dette. Hvis du har en VPN-forbindelse, kan streamingtjenesten ikke registrere, hvor du logger på fra, og du kan få adgang til mere indhold på fx Netflix. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *