fest

Når det kommer til at holde en fed fest derhjemme, gælder det i høj grad om at lave de rette forberedelser. I princippet har du naturligvis ikke brug for det store for at få tingene til at køre rundt, men du kan imidlertid tage festen til det næste niveau ved at investere i et par forskellige ting.

Start derfor blot med at få købet noget mad og drikkelse ind, så gæsterne har noget at forsyne sig med i løbet af aftenen. Dernæst kan du give dig i kast med at kigge nærmere på de 4 nedenstående forslag, der alle har det til fælles, at de kan være med til at gøre festen bedre og sjovere.

1 – Beer pong bord

De fleste har stødt på et beer pong bord i diverse amerikanske ungdomsfilm, men i den seneste årrække er den populære festleg ligeledes blevet et almindeligt skue til danske fester.

Det er virkelig en investering, som er alle pengene værd, da det er en leg, som alle kan være med i og underholde sig med en hel aften. Samtidigt er det langt fra dyrt at finde en variant, som er af god kvalitet og i den rette størrelse.

Uanset hvad bør du således overveje at købe sådan et bord til din kommende fest – dernæst mangler du bare et par krus og en bordtennisbold eller to.

2 – Et ordentligt musikanlæg

Hvis der skal være gang i musikken til langt ud på natten, nytter det ikke noget at diske op med et halvsløjt musikanlæg. Dette vil nemlig med sikkerhed volde store problemer, som i sidste ende kan gå ud over stemningen.

Sørg derfor for enten at købe eller låne et musikanlæg, som kan stå distancen. På den måde sikrer du dig de rette forudsætninger for, at bassen kan følge med tempoet i løbet af hele festen.

Der er trods alt næsten ikke noget værre, end når lyden bare bliver til støj, hvis der skrues op for anlæggets volumen.

3 – Rigeligt med mad og drikke

Som allerede nævnt er tilstrækkeligt med mad og drikke en forudsætning for, at alt fungerer, som det skal. Uden mad og drikker duer helten nemlig ikke, og det vil med sikkerhed gå ud over stemningen til festen, hvis der lige pludselig er sparsomt med snacks og drikkevarer tilbage.

Altså kan det kun tilrådes, at du køber rigeligt ind på forhånd. Det er immervæk bedre at have købt for meget end for lidt.

4 – Det rette outfit

Slutteligt er det selvfølgelig også vigtigt, at du som vært eller værtinde står skarpt i dit outfit. Således bør mandlige værter tænke over, hvorvidt de vil gå med en mere formel løsning, såsom et jakkesæt, eller eksempelvis en mere afslappet T-shirt eller skjorte.

Hvis du tværtimod er værtinde, gælder det naturligvis om at gå på udkig efter den helt rigtige kjole til fest – her er det naturligvis kun fantasien, der sætter grænser, så du har rig mulighed for at udpege en smuk og unik kjole.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.