Meget taler for at komme ind på boligmarkedet og have noget værdi i form af en bolig, men der kan nu også være fordele ved at bo til leje. Nogle af disse fordele ser vi nærmere på her, så læs med, hvis du overvejer at flytte i en lejebolig. 

Bo billigt og spar penge op ved siden af 

De seneste årtier er der blevet bygget mange lejligheder som lejes ud til meget høje priser, endda så høje at mange simpelt hen ikke har råd til at bo i dem. Der findes dog også mange billige lejelejligheder, især de almene boliger, hvor der ikke må tjenes på udlejningen, men at det blot skal løbe rundt. I Vejlesøparken findes der både leje- og ejerlejligheder, og hvis du er interesseret i at se, hvordan det foregår med afregning af vand og varme i disse fem dejlige boligblokke, kan du besøge vejlsoeparken.dk og blive klogere.  

Når man bor billigt til leje, har man ikke en opsparing i mursten, men til gengæld kan man så bruge de penge man sparer på ikke at have et hus til at spare op på en opsparingskonto eller i aktier, hvis ikke man vælger at leve i nuet og bruge pengene på gode restaurantbesøg eller rejser. 

Viceværten ordner det 

En anden og meget behagelig fordel ved at bo til leje er, at hvis der er noget galt i lejligheden, ringer man bare til viceværten og så ordner han eller hans folk det. Det kan for eksempel være, hvis toilettet løber eller køkkenvasken er utæt. Da skal man ikke selv til at finde en blikkenslager og have besvær med det, og man skal endda heller ikke selv betale for det, det gør boligforeningen. 

Der er altså flere grunde til at det kan være en fordel at bo til leje, så man skal ikke nødvendigvis være ked af det, hvis man ikke kom med på boligræset og fik købt sig ind. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.